Hirdetés

Need for Speed: Undercover - gameplay videó

|

Pompás kis ingame videó érkezett egyenesen Tokióból. Az Undercover mozgásban!

Hirdetés

A legújabb Need for Speed egy kissé deja vu jellege ellenére biztosan nagy sikert arat majd. A kocsik törnek, a csajok dögösek, a sebesség észvesztő...mi kell még gyerekek? A Tokyo Game Show-n valaki elég szemfüles volt, hogy lekamerázza a  játékot futás közben, mi pedig hálásak vagyunk neki. A videóból ugyan sok minden nem derül k, de a kocsi jól néz ki, és törik is szépen. Az üldöző rendőrök csak a minimapon látszanak ugyan, de hát ha már utolértek, az régen rossz ugye. Elméletileg november 18-án mindenki kipróbálhatja majd az új részt, és kiderül vajon ez csak egy Most Wanted utánérzés lesz, vagy sikerült a fejlesztőknek érdemi változtatásokat belepréselni a Need for Speed: Undercover-be.
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)