Hirdetés

Need for Speed: Undercover - Bütykölni jó!

|

Már csak néhány nap, és aszfaltbetyárkodhat mindenki az új NFS epizódban, ahol tutira nem lesz két egyforma verda...

Hirdetés

Bizony, bizony közeleg a megjelenés. Egyre másra jönnek a videók, prezentációk. Miért van az, hogy egy kis bizonyítvány-magyarázásnak tűnik a nagy hype? A fejlesztők nyilatkozatai szinte mind arról szólnak, hogy ők micsoda erőfeszítéseket tettek, annak érdekében, hogy az éppen videózott része a játéknak tökéletes legyen, és a fanok örvendezzenek, mint az egyszeri majom a farkának. Az Undercover biztosan jó kis játék lesz, hiszen a a grafika szép, a zenék ütősek, a kocsik odab...nak, minden együtt tehát egy jó kis autókázásnak. Az egyetlen aprócska probléma, ami az alant látható videóból is kitűnik, és talán ti is észlelitek majd...hogy mindezt már láttuk. Nem lehet mit tenni srácok, ez van,pár napig elleszünk ezzel is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)