Hirdetés

Need for Speed: Shift - Képz

|

Kilenc darab screenshotot szerváltunk a gőzerővel készülő Need for Speed: Shift-ről.

Hirdetés

Az Electronic Arts látván, hogy az új  Need for Speed epizódokat egyre többen fikázzák, úgy döntött, hogy megújítja az egész sorozatot. A megújhodási folyamat eredményeképpen idén három Need for Speed játékra számíthatunk, igaz ebből az egyik csak Ázsiában debütál, de ha sikeres lesz, jön hozzánk is. A másik játék egy profi versenyzős műsorszám lesz, és Shift névre hallgat. A rossz nyelvek szerint az EA ugyan trükközött itt egy kicsit, ugyanis ahelyett, hogy fejlesztett volna valamit, megvett egy félkész játékot, amit piacra kíván dobni az NFS név alatt. Sebaj, talán így kapunk végre egy igazán imba Need for Speedet. A lényeg, hogy a szereztünk néhány képet a Shiftről, és hát ha már megvannak, gondoltuk megosztjuk veletek is. Ímhol.

Need for Speed: Shift - 1. kp


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)