Hirdetés

Need for Speed: Rivals - az új Mustang ingyen van

|

A Need for Speed: Rivals aktuális bővítményében még a megjelenése előtt kipróbálható a vadonatúj Ford Mustang.

Hirdetés

Csak 2014-ben fut majd be az autószalonokba a legendás Ford Mustang új kiadása, de a Need for Speed: Rivals játékosai már most kipróbálhatják, hogy milyen a verda volánjához ülni, köszönhetően egy ingyenes DLC csomagnak.

A Ford egyik menedzsere, Mark Bentley elmondta nyilatkozatában, hogy szorosan együttműködtek a fejlesztőcsapattal annak érdekében, hogy minden műszaki adatot biztosítsanak az új Ford Mustangról már hónapokkal azelőtt, hogy a világ nagy része láthatta volna. A bivalyerős autócsoda így néz ki a játékban:

Ez a marketinglépés nem véletlen, hiszen 2005 óta a Need for Speed részek állandó szereplője ez a típus, ráadásul a játékiparban sem ismeretlen megoldás a keresztpromóció, hasonló paktumot kötött a Gran Turismo 6 és a BMW is a BMW M4 Coupé bemutatását illetően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)