Hirdetés

Need for Speed - a kelleténél drámaibb a launch trailer

|

A Need for Speed launch trailere közben az ember végig azt várja, mikor jelenik meg valaki képe alatt születésének és halálának éve. A Gangsta's Paradise erre rásegít.

Hirdetés

Az EA Access előfizetői Xbox One-on már ma kipróbálhatják a Need for Speed sorozat új részét, de a többieknek is csak jövő hétig kell várni vele.

A launch trailer remekül összefoglalja, mit kapunk, még ha egy kicsit szomorúbb hangulatú is lett, mint az eddigiek. Felbukkannak a mentorok, a rendőrök, rengeteg tuningolt autó, és megnézhetjük Ventura Bay különböző körzeteit. Sajnos felhőkarcolók közé most sem megyünk, ami engem még mindig aggaszt, de megpróbálok nem a kardomba dőlni a megjelenésig. Nézzétek meg a videót, gondolkodjatok vissza arra, mindent jól csináltatok-e a múltban, és próbálatok meg nem sírva fakadni vagy eret vágni magatokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)