Hirdetés

Nascar kart Racing - Önfeledt száguldozás

|

Aki abban reménykedik, hogy valami komoly Nascar szimulációt készít az EA Sports, sajnos csalatkoznia kell.

Hirdetés

Örvendezhet viszont az fiatalabb korosztály. Az alant megtekinthető trailer ugyanis minden ktséget kizáróan bizonyítja, hogy ez bizony nem egy szimulátor lesz. Aki tehát esetleg abban reménykedett, hogy feltámad az egykor nagyon is népszerű széria, most várakozhat tovább. Talán nem is baj, ha nem az EA Sports készíti majd a következő Nascar játékot, ámbár valami javulás azért felfedezhető a kiadó hozzáállásában. Ennek ellenére a bugyuta cím jelen esetben egy csacskaságot takar, amit azért kellett kihírezni, mert jót lehet röhögni az elnevezésen. Nascart kart Racing, hát én nem is értem, komolyan. Aki ezeket a címeket kitalálja. Az addig oké, hogy csinálnak egy ilyen száguldozós, kilökögetős mizériát, ami még akár kellemes perceket is okozhat, főleg multiban. Ám azt nem értem, hogy a Nascar licencet miért éppen ehhez a játékhoz kellett felhasználni. Van egy ilyen mondás is ugye: Az, hogy nincs indokod valamit nem megtenni, még nem indok arra, hogy megtedd. Ajánlom az EA figyelmébe alássan. Azért egyszer érdemes megnézni a videót, és lehet, hogy a játék sem lesz annyira rossz, sőt. Megjelenés egyelőre csak Wii-re, de hát miből tart egy színvonalas portot összedobni az EA-nak, nem igaz?


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)