Hirdetés

'Napot...

|

Kellemes szombat delet mindenkinek. Túl a felkelésen, közel az ebédhez, de még messze az estétől azt mondhatjuk, hogy ma lesz mit olvasni, nézni és játszani, ugyanis nem lesz uborkás szombatunk. Nem is nagyon húznám az időt, inkább nézzük mi a helyzet.

Egy kisfiú almamagot árul az utcasarkon. Meglátja a rendőr, és kérdi: - Mit árulsz kisfiú? - Almamagot! Ettől lehet okosodni. Kétszáz forint az ára. - Na, adj egyet! - azzal lenyeli a rendőr. Pár perc múlva így szól a gyerekhez: - Te becsaptál engem! Ennyi pénzért én két kiló almát tudok venni, és abban rengeteg mag van! - Na látja! Már hat is! A hentesnek fél órával zárás előtt már csak egy csirkéje maradt, és nagyon meg akar szabadulni tőle. Jön is egy vevő, aki pont egész csirkét kér. A hentes feldobja a mérlegre. - Uram, ez pont 1 kiló 20 deka. - Nincs kicsit nagyobb véletlenül? - kérdezi az ürge. Hentes visszafordul, tesz-vesz, majd feldobja ugyanazt a csirkét a mérlegre, mintha egy másik lenne. - 1 kiló 70. Megfelel? - Szuper, elviszem mind a kettőt!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)