Hirdetés

'Napot...

|

Kicsit nyögve-nyelősen indul ez a mai nap, bár ez érthető, lévén még mindig ünnep van :) Mostanra azonban már legtöbbünk birtokában van minden ajándékának, és már csupán a bejgli és egyib finomság csomagokat kell leküzdeni. Aztán meg ugyebár buli, vagy mi... szerintem :) Kettő aprósággal tudok szolgálni így vasárnap délelőtt, aztán majd meglássuk miként alakul a folytatás.

Aggódó képpel ér haza a férj: - Édesem, van egy nagy problémám a munkahelyen... Megszakítja a feleség: - De drágám, ne mondd azt, hogy problémád van, a te bajod az enyém is. Mondd azt, hogy van egy problémánk! - Jól van. Szóval a mi kis titkárnőnk szülni fog nekünk egy gyereket...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)