Hirdetés

'Napot...

|

Szép napot mindenkinek. Nos, a minap ellátogattunk az Invictus csapatához, és volt szerencsénk kipróbálni legújabb fejlesztésüket. Mindjárt mondok néhány szót az alkotásról - tegnap este már azért nem akartam, mert hamar elveszett volna a hír a szemetek elől. Közvetlen utána némi letölthető matéria is akad, és persze hozhat még a mai nap további meglepiket. Ja, és ne feledjétek, hogy este Forma 1 időmérő lesz!

Munkaközvetítő Kohn elmegy a munkaközvetítőhöz,s mondják neki: -Van itt egy munka,Önnek való.Vezérigazgatói poszt,keveset kell dolgozni,nagy a jövedelem,3 csinos titkárnő,4 szolgálati kocsiszolgálati villa... -Maga csak viccel velem! -Maga kezdte,Kohn úr!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)