Hirdetés

Napokon belül többet is elárul a Dying Light 2 kapcsán a Techland

|

Bejelentették, hogy mikor lesz a következő stream.

Hirdetés

Ha nincs még programotok csütörtök estére, most már ne is csináljatok: este 11-kor a Horizon Forbidden West játékmenetét nézhetjük 14 percen át, előtte pedig a Dying Light 2 miatt lesz érdemes monitor elé ülni. 

A Techland nagyon titokzatosan a "Dying 2 Know More?" üzenettel tett közzé egy gifet, melyen az is szerepel, hogy május 27-én, este 9-kor valami történni fog a csapat Twitch csatornáján. Azt sem bánjuk, ha fürdőzős stream lesz, csak áruljanak el ezt-azt magáról a játékról.

Hirdetés

A fejlesztők ezzel együtt egy csomagot is szétküldtek a sajtó képviselőinek, melyben poszter, lámpa, egyéb finomságok találhatók - hozzánk is úton van, kibontjuk és megmutatjuk, amint megérkezik.

A srácok márciusban törték meg a csendet, és bár akkor sem mondtak el semmit, azt kérték, legyünk türelemmel. Egyúttal röviden cáfolták, hogy bármi gond lenne a projekttel, és megerősítették, hogy 2021-es megjelenéssel számolnak. Mi bizakodunk, annak ellenére is, hogy egy lengyel fejlesztőstúdió már csalódást okozott a közelmúltban... ez valószínűleg nem valami átok vagy országos trend.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)