Hirdetés

Nagyon közel lehet egy újabb Silent Hill játék bejelentése

|

Sőt, valószínű, hogy a Silent Hill: The Short Message megjelenése sincs már messze.

Hirdetés

Hét évvel a Silent Hills törlésének bejelentése után a Konami egy tartalmas előadás során leplezte le, milyen projektekkel fogja a közeljövőben bővíteni a franchise-t. Lesz film, valamint egy Ascension alcímet viselő "élmény" is, de valamivel érdekesebb számunkra az a három játék, amit akkor villantottak meg először.

Valamikor jön majd a Silent Hill f, a sorozat következő teljes értékű része, ami nem a ködös városban, hanem Japánban játszódik az 1960-as években, továbbá készül a Silent Hill 2 remake, illetve az Annapurna közreműködésével a Townfall. És ez még nem minden.

Hirdetés

Nem először bukkan már fel a Silent Hill: The Short Message a korhatárbesorolással foglalkozó szervezetek oldalán, Dél-Korea után most Tajvanban kapta meg a PG-15 (15 éven felülieknek szól erőszak, horror és káromkodások miatt) értékelést. Mi több, felkerült a borítója is, illetve egy rövid leírás, ami így foglalja össze az élményt:

Anita egy elhagyatott lakásba érkezett, hogy találkozzon a barátnőjével, Mayával, és arra ébredt, hogy valahogyan csapdába esett. Meg kell menekülnie saját félelmeitől és a folyosókon leselkedő szörnyektől, ki kell derítenie az igazságot a körülötte zajló események kapcsán, és meg kell próbálnia megszökni, mielőtt saját traumája következtében elveszíti akaratát a túlélésre.

A fejlesztést a Konami egy belsős csapata végzi. A hivatalos bejelentésre még várnunk kell, addig lehet találgatni, hogy mi ez, és miért nem ejtettek szót róla eddig.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)