Hirdetés

Nagyon bizarr bug teszi nehezebbé a Call of Duty: Black Ops Cold War élvezetét

|

A PlayStation-ös játékosok egyik pillanatról a másikra elveszíthetik az irányítást az új Call of Dutyban.

Hirdetés

Előfordul, hogy érdekes anomáliák jelentkeznek a játékok megjelenését követő napokban, de hirtelen nem ugrik be, hogy láttunk volna példát hasonlóra, mint amit a Call of Duty: Black Ops Cold War PlayStation 4-es játékosai tapasztalnak. Egyre többen jelzik, hogy játszhatatlanná válik számukra a kampány, mivel egy ponton egész egyszerűen lekapcsolódik a kontroller.

Az anomália a Fractured Jaw küldetés során jelentkezik, ekkor a DualShock 4 úgy elveszíti a kapcsolatot a konzollal, hogy nem is hajlandó újracsatlakozni, csak hard reset után. Egy másik kontroller csatlakoztatása sem segít.

Hirdetés

Vannak, akik a multiban tapasztalják ezt, ahol nyilván még kellemetlenebb. Egyelőre azt a megoldást találták, hogy a Beállítások -> Eszközök -> Vezérlők menüpontban a Kommunikációs módszernél Bluetooth helyett az USB-kábelt választják, de ez értelemszerűen csak úgy működik, ha a DS4-et hozzákötik a géphez.

Remélhetőleg a Treyarch is hamar lép, és az első frissítések egyikével megoldja ezt a kellemetlenséget. Ugyanakkor már a béta során is felbukkant a bug, nem túl jó jel, hogy azóta nem orvosolták.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)