Hirdetés

Multiplayer mód kerül a Mass Effect 3-ba?

|

Érdekes apróhirdetés látott napvilágot, amelyben a Bioware Multiplayer programozót keres a Mass Effect sorozathoz.

Hirdetés

Ez esetleg azt jelenti, hogy a harmadik részben már online csatázhatunk a Geth vagy a Collectors ellen?

A hirdetést Jeff Goldstein adta fel, aki "munkaerő toborzó", azaz Senior Recruiter az Electronic Artsnál. A hirdetés a LinkedIn portálon jelent meg (mostanra már eltünt), és a hirdetes szerint a fejlesztők "Multiplayer Programmer"-t keresnek a "Mass Effect franchise" részére. 

Már tavaly többen megfogalmazták azt az igényt, hogy jó lenne, ha a Mass Effecthez/Dragon Agehez lenne valamilyen multiplayer, vagy co-op lehetőség.

Novemberben erről azt nyilatkozta Ray Muzika, hogy "persze, gondolkodunk rajta. Még nem jelentettünk be semmit ebben a témában, de ezek igen érdekes ötletek. Igencsak nagy játékélményt adhatna egy ilyen fejlesztés. Azonban még nem döntöttük el, szeretnénk-e ilyesmit fejleszteni, vagy sem."

Akit érdekel, íme az eredeti hirdetes:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)