Hirdetés

[MOZi] Spiderman 3, ahogy még nem láttuk!

|

Szinte minden nap érkezik valami infomorzsa a május 5-én bemutatkozó harmadik Pókember filmről. Ma például két, eddig még sosem látott részleteket tartalmazó, TV spot érkezett.

Hirdetés

A két rövid videó Pókember és Venom ádáz küzdelméből szemezget számunkra. Innen látszik, hogy a készítők nagy hangsúlyt fektettek a két fél közötti összecsapások kidolgozására, mivel elképesztő látványosra sikerültek. Tovább erősíti bennünk azt a tudatot, hogy ez a Pókember film más lesz, mint a többi, hiszen ebből a két rövid szösszenetből is átjön az a darkos hangulat, ami meghatározó lesz a folytatásban. Na de ne szaporítsuk tovább a szót, jöjjenek a videók :)

Nemzetkzi TV spot #1 Nemzetkzi TV spot #2
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)