Hirdetés

[MOZI] Rambo elmegy a pokolba

|

Trailert már korábban is láthattunk a készülő új Rambo filmből, ám a Lionsgate csak most nevezte nevén a gyereket. Az új Stallone film címe: Rambo: To Hell and Back.

Hirdetés

Miközben a film címe kreativitás terén bizonyos játékokéval vetekszik, a sztori is hagyományos „magányos hős, aki visszavonult, de ismét fel kell vennie a harcot”-féle (kicsit sem agyonhasznált…) motívumokkal dicsekedhet. A Movieweben egész részletes leírást is olvashattok a történetről itt. Röviden annyit érdemes tudni, hogy húsz évvel az utolsó film eseményei után járunk Thaiföldön, ahol Rambo már visszavonult, ám mégis újrakezdi a harcot, hogy megmentsen a burmai hadsereg karmi közül egy olyan kis csapatot, amelyik emberi jogokkal foglalkozik. Természetesen a foglyok között található egy fiatal szőke nő is, így Rambo érdeklődése érthető… A film női főszereplője egyébként a rendkívül csinos Julie Benz (lásd a képen), aki többek között Miranda Keyes hangja is volt a második Halo-ban, de érdekes módon a Halo 3-hoz már nem kérték fel… (Pedig azt nyilatkozta, hogy szívesen elvállalja.) „Sly” Stallone egyébként júliusban volt  61 éves, de hát „öregember nem vénember” tartja a mondás…

Alant láthatjátok a második, (viszonylag új) trailert is a 2008. január 25.-én a mozikba kerülő Rambo: To Hell and Backből.

rambocikk_k.jpg
 
julie_benz_3_3_k.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)