Hirdetés

[MOZi] Közeleg a Hot Fuzz!

|

Bár a szigetországban már az év elején játszották, nálunk még nyár közepéig várni kell, hogy bemutassák a Haláli hullák hajnalát elkövető csapat újabb filmjét, a Hot Fuzzt. A hír apropója a mai napon nyilvánosságra hozott néhány új ízelítő.

Hirdetés

Aki tisztában van Edgar Wright rendező korábbi filmjeivel, az nagyjából sejti, hogy ismét egy igen pörgős, akciódús és a végtelenségig eredeti komédiát fogunk látni, amit az eddigi kritikák is megerősítettek. A filmben ismét feltűnik a nagyszerű páros, Nick Frost és Simon Pegg, akik már önmagukban is garanciát jelentenek a jó filmre. A filmet június 21-én nézhetitek meg a haza mozikban. A klipeket ITT tudjátok megnézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)