Hirdetés

[MOZi] A Jericho visszatéréséért lobbiznak a nézők

|

A hazánkban egyelőre csak az egyik kereskedelmi csatornán látható Jericho sorozat első évada nemrég ért véget Amerikában, ám a végkifejlet az utolsó rész végén félbemaradt, hisz a készítők egy második évad elkészítésében reménykedtek.

Hirdetés

Sajnos a sorozatot készítő CBS csatorna szakkifejezéssel élve "elkaszálta" a sorozatot, azaz nem rendelte meg a második évadot, holott igen korrekt nézettséggel rendelkezett szinte mindegyik epizód. A rajongók rengeteg levelet írtak a CBS csatornának, amiben folytatást követeltek a készítőktől, ám volt, aki ennél kicsivel tovább ment! Nem kevés rajongó egy mogyoró rendeléssel foglalkozó internetes oldalról rengeteg mogyorót (Nuts, azaz mogyoró, negatív jellegű szinoníma odaát ) küldettek a CBS székházába, ezzel fejezve ki nemtetszésüket a sorozat lezáratlansága miatt. Eddig a rajongók több tonna mogyorót rendeltek a www.nutsonline.com oldalról, ahol külön szekciót nyitottak a dühös rajongók kiszolgálására. Hogy mi lesz ennek a helyzetnek a vége? Reméljük a sorozat folytatása, vagy legalább tisztességes lezárása.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)