Hirdetés

[MOZi] Interjú Ridley-vel

|

Korábban már hírt adtunk az Alien Quadrology-ról, most ebbe nem is mennék bele, mert a linkre kattintva mindent megtudhattok. Azóta előkerült egy rövidke interjúrészletekkel tarkított kisfilm az első Alien-film rendezőjével, Ridley Scott-tal. Tudni való, hogy Amerikában hamarosan bemutatásra kerül a horrorklasszikus rendezői változata a mozikban. Habár hazai bemutatóról semmi információ, érdemes odafigyelni a cuccosra, mert DVD-n jövőre megvásárolhatóvá válik mind a 4 Alien-film (na ez a Quadrology díszdoboz). Nem kell itt fecsérelni a szót, nézzétek meg ezt az interjút és döntsétek el magatok, hogy érdemes lesz-e az új jelenetekért és extrákért beszerezni a 9 lemezből álló szettet - nyilvánvalóan nem két fagyi áráért... Én már elkezdtem rá gyűjteni

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)