Hirdetés

[MOZi] Ébredésből mélyálom?

|

Gyengélkedik a Hannibál Ébredése Bár idestova majdnem egy hónapja volt a premier, a Hannibal Rising nem hozta a hozzáfűzött reményeket.

Hirdetés

Az idehaza március 8-ától vetített film gyengélkedik a világ minden pontján mind bevétel ügyileg mind nézettségileg. Vajon ennek az oka a sok negatív kritika? Több mint valószínű, de az igazsághoz hozzátartozik, a kritikák jogosak. A Hannibál sorozat fekete báránya :) A nagy felelőségnek csak kevesen tudnak megfelelni és Peter Webbernek és csapatának nem is sikerült annak ellenére se, hogy a forgatókönyvet a sorozat és a könyv kitalálója, Thomas Harris írta. Jellemtelen karakterek, nyomokban felfedezhető hangulat, összecsapott történet, egy teljesen kihasználatlan ifjú Lecter - ez jellemző a Hannibal Risingra, ami az elkészítésére elköltött 50 millió dollárból eddig csak 25 milliót tudott összekaparni. Bár messze van a csúfos bukástól, mégis azért többet vártunk. Fáj érte a szívem nagyon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)