Hirdetés

[MOVIE] Pro Evolution Soccer 6

|

Friss hír, hogy a Pro Evolution Soccer 6 október végén jelenik meg. Most erről a focis játékról nézhettek meg egy új videót.

Hirdetés

Nagy viták alakulnak ki mindig arról, hogy vajon a FIFA vagy a PES a jobb focis játék. Mindkét tábornak megvannak az ésszerű, és alaptalan érvei egyaránt. Nem bonyolódnék bele ebbe, mivel nem nagyon játszom sportjátékokkal, de a FIFA 07

már úgyis megjelent magyar nyelven, ez pedig még kicsit várat magára. Ergo most erről beszélünk többet :) A videó szintén az X06-on készült, hangja pedig valószínűleg azért nincs, mert a helyszínen se volt. A tömeg zúgását meg idegesítő hallgatni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)