Hirdetés

Most olcsóbb a hentelés: FPS játékokat árazott le a Steam, érdemes körbenézni

|

Mindegy, hogy a vámpírnők, sivatagi őrültek vagy tömegben érkező démonhordák aprítása a kedvenc hobbid, most érdemes figyelni.

Hirdetés

A Steam jelenleg több vásárt is pörget egyszerre. Az XCOM és a Fallout buli mellett tegnap az FPS Fesztivált is elindította, mely során a reflektorfényt a megjelenésre váró és már megjelent lövöldékre fordította.

Több tucat FPS-t adhatsz hozzá a kivánságlistádhoz, de le is húzható onnan ez-az a kiváló áraknak köszönhetően. Legyen szó RPG-be, túlélőhorrorba vagy katonai szimulációba öltött élményről, most mindenféle belsőnézetes móka beszerezhető, a lista impozáns, a műfaj pedig elég közkedvelt ahhoz, hogy most sokan nyúljanak a tárcájuk után.

Az FPS talán a legváltozatosabb műfaj a piacon, így tényleg végtelenségig tartana felsorolni a kínálatot. Ezt meghagyjuk a Steam csodálatosan összerakott aloldalának, mi pedig csak kiválogatjuk a személyes kedvenceinket a felhozatalból.

Hirdetés

Íme a mi ajánlatunk:

A fesztivál április 22-én este 7-ig tart. Lesz időd válogatni, csak ne felejtsd a kosárban a jóárasított lövöldéket a következő napokban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)