Hirdetés

Most közel 500 PlayStation játékot vehetsz meg jóval olcsóbban

|

A PlayStation Store márciusi vásárában az elmúlt évek legjobbjait markolhatjuk fel jelentősen kedvezőbb áron.

Hirdetés

Ahogy az Xbox csapat, úgy a PlayStation srácai is vásárt tartanak a saját üzletükben. Akinek van egy új vagy előző generációs konzolja otthon, annak érdemes lesz benéznie a digitális boltba, mivel átmenetileg több nagy címnek is drasztikusan lecsökkentették az árát.

Ha például kihagytátok a Marvel's Guardians of the Galaxy-t vagy a Deathloopot, akkor azokat most féláron pótolhatjátok.

Hirdetés

A PlayStation Store vonatkozó aloldala 465 terméket számlál, ami azt jelenti, hogy több száz cím bujkál az akciós listán. Gondoltunk azokra, akik esetleg nem akarják az egészet végigtekerni, ezért kigyűjtöttük azokat az ajánlatokat, amelyek szerintünk a legfontosabbak:

Az akció 2022. március 31-ig tart, tehát van elég időtök arra, hogy alaposan megfontoljátok, mit és mennyiért vásároltok meg.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)