Hirdetés

Mortal Kombat újratöltve 2011-ben

|

A Warner végre bejelentette a titokban már jó ideje készülő új Mortal Kombat játékot

Hirdetés

A Warner, és a frissiben átnevezett NetherRealm Studios összefogásának eredményére ugyan még várnunk kell egy darabig, de mindenképpen örvendetes tény, hogy a Mortal Kombat sorozat újjáéled.

Az új MOrtal Kombat felelőse a sorozat megálmodója, Ed Boon lesz, aki a NetherRealm főnöke is egyben. A játék a klasszikus 2D bunyóra alapoz, viszont minden eddigi verekedős játéknál jobb sztorija lesz. Visszatér a véres fatality, durvábban mint eddig bármikor, köszönhetően a forradalmi grafikus motornak. Otthon szétverhetjük a gépet, vagy egy havert 1v1-ben, de az igazán tökös bunyósok online mennek, ahol négyszemélyes tag-team csaták várnak. Az új Mortal Kombat 2011-ben érkezik PS3-ra, és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)