Hirdetés

Mortal Kombat 11 - Johnny Cage leszaggatja az arcodat, aztán babázik egy kicsit

|

Ahogy azt beígérték nekünk, ma este végre közelebbről is megnézhettük a legendás szereplő legújabb verzióját.

Hirdetés

Jelenleg is fut még a legújabb Kombat Kast, az élő adásban pedig végre Johnny Cage-et is részletesen bemutatták. A széria szépfiúja a legújabb epizódban sem veszített bájából, erre erősít rá az új trailer is. 

Hirdetés

Johnny Cage máig az egyik legnagyobb közönségkedvencnek tekinthető, ha Mortal Kombat szereplőkről van szó. Az egykori filmszár halántéka ugyan már eléggé őszbe hajlik, de cseppet sem lett lomhább az évek alatt. Jellegzetes mozdulatai közül sokat megvillant az alábbi előzetes is, bemutatott kivégzése pedig talán az eddigi legmókásabb, amit a Mortal Kombat 11 befejező mozdulatsorai közül eddig láthattunk. Nem mellékesen a videó végén még saját akciófiguráját is előkapja a jó öreg Johnny.

A Mortal Kombat 11 április 23-án fog megérkezni, addig még bőven van idő bemutatni újabb karaktereket is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)