Hirdetés

Monster Hunter World - 14 videó mutatja be a fegyvertípusokat

|

A Capcom úgy gondolta, hogy ezt az esős hétköznapot feldobja valami különlegessel, így egy tucatnyinál is több videót töltött fel a Monster Hunter World kapcsán, hogy legyen mit néznünk.

Hirdetés

A Monster Hunter World nem csupán a széria veteránjainak jelent majd szórakozást, de azoknak is szeretné a figyelmébe ajánlani a Capcom, akik annyira nem ismerik - ennek részeként láthattunk nemrég 23 percnyi barangolást és harcot a játékból. 

Hirdetés

A Capcom úgy gondolta, hogyha már egyszer az összecsapásokból kaptunk ízelítőt, akkor nem árt megismerni a Monster Hunter World fegyvertípusait sem, összesen tizennégyet. Ezek nagyjából azok a hagyományos fegyverek, amiket a veterán vadászok használtak a sorozat korábbi fejezeteiben, de azért vannak újdonságok is. Mindegyik fajta kapott egy rövid, de saját bemutatkozó videót, csak hagyjátok, hogy végigpörögjön az alábbi lejátszási lista:

2018 elején mi is nekironthatunk majd a drabális szörnyeknek, amikor a Monster Hunter World megjelenik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Eddig hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)