Hirdetés

Monster Hunter: World - hamarosan PC-n is betoppan Ríviai Geralt

|

Bár a Fehér Farkas már februárban csatlakozott a szörnyvadászathoz, eddig csak a konzolosok élvezhették a jelenlétét. Ez nemsokára megváltozik.

Hirdetés

A Capcom és a CD Projekt RED együttműködésének köszönhetően a The Witcher 3: Wild Hunt főszereplője idén februárban utazott a Monster Hunter: World világába PlayStation 4-en és Xbox One-on, hogy besegítsen kicsit a szörnyirtásba. A rajongók legnagyobb örömére vele tartott Ciri is.  

Hirdetés

A fejlesztők akkor a PC-s játékosok türelmét kérték, a várakozás pedig hamarosan véget ér: kiderült, hogy Ríviai Geralt magyar idő szerint (meg minden más idő szerint is) május 10-től teszi tiszteletét ezen a platformon is. A crossovernek köszönhetően egy új küldetésszál, a "Trouble in the Ancient Forest" során irányíthatjuk a witchert, amelynek keretében egy minden eddiginél veszedelmesebb lesit kell elintéznünk, cserébe pedig értékes jutalmakat zsebelhetünk be siker esetén (például elég alapanyagot ahhoz, hogy craftolhassuk a "Geralt α" páncélszettet és az ezüstkardot). 

Május 18-án indul majd egy új esemény, a Woodland Spirit is, amivel többek között a "Ciri α" páncélszett és a Zireael dupla penge elkészítéséhez szükséges erőforrásokat szerezhetjük meg. Május 31-ig tart majd a lehetőség. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)