Hirdetés

Monster Hunter: World - mit szólnátok a Gears of War egyik szörnyéhez?

|

Legalábbis a Gears of War producere, Rod Fergusson azért kampányol, hogy így legyen.

Hirdetés

A Monster Hunter: World alapkoncepciója, hogy drabális szörnyekkel mérhetjük össze erőnket egy nyitott világban, ebbe a közegbe pedig tökéletesen passzolnának a Gears of War legrettegettebb lényei is. 

Hirdetés

A játék megjelenése óta a Capcom folyamatosan ellátja a Monster Hunter: World vadászait tennivalóval, legutóbb például a Devil May Cry esemény hozott számos újdonságot, ezt alapul véve pedig máris feldobódott egy lehetséges kollaboráció ötlete. A Gears of War 4-et jegyző The Coalition vezetője, Rod Fergusson Twitteren jelezte, hogy szeretné, ha a Brumak is bekerülne az új Monster Hunterbe. A Brumak egy gigászi szörny, amely alaposan megizzasztotta a GoW játékosokat, hiszen brutális ereje mellett meg volt támogatva két gépfegyverrel és egy ágyúval is (noha Fergusson szerint ezek átemelése opcionális). 

A Monster Hunter: World egyébként a Capcom valaha volt legsikeresebb játéka, amelyet tovább fokozhatna a kiadó a Gears of War crossoverrel. Ti szeretnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)