Hirdetés

Monster Hunter World - Dante is szörnyekre vadászik

|

A Capcom bejelentette a következő eseményt, ami ezúttal a Devil May Cry legendás hőséhez, Dantéhoz kötődik. Akik teljesítik a különleges küldetést, azok megszerezhetik a karakter kardját.

Hirdetés

A Street Fighter V és a Horizon: Zero Dawn hősei után a Monster Hunter World világában újabb vendég tűnik fel: Dante, a Devil May Cry démonvadásza.

Hirdetés

A Monster Hunter World esemény alatt lepacsizunk a klasszikus Dantéval, és teljes küllemét magunkra ölthetjük, ha szeretnénk fehér hajat és egy hosszú, vörös kabátot. A Devil May Cry eventhez egy küldetés is kapcsolódik majd, melynek teljesítéséért egy Dante kardjához hasonló Charge Blade fegyvert kapunk. 

A Devil May Cry esemény valamikor idén fog bekerülni, pontos dátumot ezúttal nem kaptunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)