Hirdetés

Monster Hunter: World - Assassin's Creed tartalmakért küzdhetünk

|

Csendben elérhetővé vált egy új quest a Capcom játékában.

Hirdetés

Nemrég jelentették be, hogy hamarosan Geralt is látogatást tesz a Monster Hunter: World világában, de előbb még egy másik franchise főszereplőinek öltözékében kalandozhatunk.

Hirdetés

Az SDF: Silent, Deadly and Fierce nevű event quest teljesítésével Bayek és Ezio Auditore cuccát lehet megszerezni. A feladat nem könnyű, mert Odogoront, Deviljhót és Lunastrát is le kell győzni. Kis ügyességgel az első kettő egymás ellen uszítható. Minden sikeres próbálkozásért lényenként egy madártoll jár, kettő beváltásával lehet egy szettet behúzni. Az Assassin's Hood nagyobb sebzést garantál, ha lopakodásból támadunk, illetve guggolást követően gyorsabban futhatunk, mászhatunk.

Egyelőre, a cikk megírásának pillanatában a PC-s változatban még nem elérhető, csak PS4-en és Xbox One-on, de a Capcom ígérete szerint ez hamarosan változni fog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)