Hirdetés

Modern Warfare 2 - Minden idők legsikeresebb játéka?

|

A márkáért felelős Simon Wells egy interjúban állítja, hogy a Modern Warfare 2 akár Harry Pottert is legyűrheti.

Hirdetés

Nagy szavak, ez kétségtelen. Persze látva a Call of Duty széria és azon belül is a Modern Warfare sikerét korántsem égből kapott. Simon Wells, az Activision, márkáért felelős szakembere az MCV-nek adott nyilatkozatában adott hangot véleményének, miszerint a november 10-én megjelenő Modern Warfare 2 nem csupán más játékokkal, hanem zenei lemezekkel és filmes DVD-kkel is versenyezni fog. Véleménye szerint olyan címeket fog népszerűségbem maga mögé utasítani, mint a nemzetközi tehettségkutató műsor az X Factor, vagy mint maga Harry Potter, s így az idei karácsony legfelkapottabb szórakoztató terméke a Modern Warfare 2 lesz.

Modern Warfare 2 teaser trailer

Tovább véve a gondolatmenetet megjósolta, hogy a Modern Warfare 2 az első rész, illetve a World at War eladásait is meg fogja haladni, és egyúttal megdönti a "legtöbbet értékesített videójáték" rekordját.

"A Call of Duty széria eddig minden évben csak erősödött és erősödött." -mondta Simon Wells.

"Idén minden idők legtöbbet értékesített videójátékával készülünk. Ez meglepődésre adhat okot, de megnézve a brand eddigi pályafutását minden okunk meg van a bizakodásra" -tette hozzá. Mi pedig annyival egészítenénk ki, hogy legyen igaza Wells úrnak!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)