Hirdetés

Modern Warfare 2 - Albumot kapnak Hans Zimmer muzsikái

|

A Modern Warfare 2 zenéjéért felelős Hanz Zimmer legnagyobb aktuális projektjei közé sorolja a játék zeneanyagának külön megjelentetését.

Hirdetés

Ha volna néhány százmillió dollárom amiből filmet vagy játékot készíthetnék, két ember neve merülne fel a zenei anyagok megkomponálására. Az egyik John Williams, a másik Hans Zimmer.


Elnézve a filmek véget nem érő listáját amiken dolgoztak a „Nahát, ezt is ő komponálta?!" mondat fog legtöbbet elhangzani, de Hans Zimmer munkásságai között nem csupán mozifilmeket találunk. Mint ismeretes, Az Activision megkeresésére a Modern Warfare 2 képében először komponált zenét videojátéknak, és valljuk be most sem kellett csalódnunk. Sőt, mindez annyira jól sikerült, hogy Zimmer a Facebook oldalán jelenlegi nagy projektjei között (mint az Egyszerűen bonyolult és a Sherlock Holmes) szerepel a Modern Warfare 2 zenei agyagának külön megjelentetése, aminek korai érkezésén az IW-s Robert Bowling is meglepődött. Megjelenési dátumról egyelőre senki sem tett említést. Zimmer írásában is csak annyi áll, hogy folynak a munkálatok. Legyünk hát türelemmel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)