Hirdetés

Modern Warfare 2 - 25 millióan online

|

Ennyien játszottak legalább egyszer online a Modern Warfare 2-vel

Hirdetés

Okkal tartott kisebb szünetet Robert Bowling, az IW közösségért felelőse Twitter-csatornájának frissítésében. Az Activisionnal történt nézeteltérés mellett azonban más hírek is érkeznek a csapat háza tájáról.


A legfrissebb kimutatások és statisztikák szerint több mint 25 millióan játszottak eddig online a Modern Warfare 2-vel, amiben egyaránt benne foglaltatik az Xbox 360-on, PS3-on és PC-n lövöldözők sokasága. Ha nem is sokkal, de az összes játékos száma valamivel e fölött lehet, hiszen a statisztika csak az online játékosok számait tartalmazza, így akik csupán a singleplayert játszották végig (vannak ilyenek?) a Modern Warfare 2-t, azok ebből a számból kimaradtak. Ez a szám persze elenyésző. Csak így tovább IW!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)