Hirdetés

Mit ügyködik Carmack?

|

Biztos tudjátok, hogy John Carmack, az id Software atyjának elborult agya rákattant egy ideje az űrutazásra is (Anettka után szabadon, esetleg fordítva), amellett, hogy szereti gyűjteni a sportkocsikat is. Ez a fórumhozzászólás az ő keze nyomát sejteti, melyben egyébként elég nagy lelkesedéssel mesél a projekttel kapcsolatban. Ez számunkra annyira nem is fontos, csupán a legrövidebb bekezdésre kaptuk fel a fejünket: "Most az új renderelő technológián dolgozom a következő játékunkhoz, úgyhogy egy ideig megmarad az egyensúly a játék és az űrutazás projektjeim között." Hát... ha így jobban tud engine-t írni, repüljön közben az űrben nyugodtan :) Thanks Blue's.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)