Hirdetés

Mirror's Edge, NWN2: Storm of Zehir, CivIV: Colonization, GTA IV dobozképek

|

Az EA DICE innovatív akció-kalandja, s az Obsidian szerepjátékának második kiegészítője is pofás dobozt kap majd.

Hirdetés

A Mirror's Edge a Battlefield széria alkotóinak hosszú évek óta az első olyan játéka, amelyiknek semmi köze a sorozathoz. A többszereplős céllövölde helyette ezúttal masszív szóló kampányt nyújtanak át a játékosoknak ezüst tálcán, amiben a Faith nevű futárlánnyal kell kijátszanunk a Nagy Testvér mindenütt jelenlévő őrszemeit.

mirrorsedgepackshot.jpg

A Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir a sötétség, kígyók és mérgek istene által feltüzelt Yuan-ti seregek útjába pottyantja a háború utáni újjáépítés gondjaival küzdő Kardparton kereskedőként (vagy fosztogatóként) ténykedő játékost és annak kompániáját.

zehircover.jpg


Update:

Ebben a minutumban futott be a Civilization IV legújabb, önállóan is futtatható kiegészítőjének dobozképe. A Colonization remake-je kapcsán a fejlesztők mindent megtartottak, ami az eredetit sikeressé tette, a különbség főként a másfél évtizeddel fejlettebb grafikában és néhány újításban (pl. alapító atyák) mutatkozik meg.

civ4col_box_europe_original.jpg


Update 2:

Külön köszönet berc00-nak, hogy felhívta elkalandozó figyelmünket a konzolok után novemberben PC-s uralomra törő GTA IV Games for Windows logóva ellátott dobozképére.

gta4cover.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)