Hirdetés

Előfizetéses opcióval bővül a Minecraft

|

Aki többet akar a Minecraft élményétől, az egy extra előfizetéssel bónusz tartalmakat kaphat hónapról-hónapra.

Hirdetés

Kevés játék van, ami annyira megérdemli az előfizetési díjat, mint a Minecraft. A játék évek óta pörög és hatalmas csomagokkal frissül, melyek menthetetlenül benntartják a rajongókat. Akinek nincs ellenére egy opcionális, 8 dolláros havi előfizetés, az még több extrával teheti jobbá a játékélményt.

Hirdetés

A Minecraft Realms Plus szolgáltatással minden játékos hozzáférhet most 50 Marketplace csomaghoz, ezt a felhozatalt pedig a Mojang minden hónapban újabb tartalmakkal fogja frissíteni. Mivel alapvetően egy Realms előfizetésről van szó, így természetesen egy Realms szerver is jár a csomagba, amin maximum 10 haverunkkal együtt játszhatunk és alkothatunk.

A Realms Plus előfizetés a mobilos, PlayStation 4-es, Xbox One-os, Nintendo Switch-es, Windows 10-es és VR-os verziókban érhető el, a Java kiadás ebből kimarad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)