Hirdetés

Mindenki rázza - tarol a Just Dance 3

|

A Ubisoft táncjátéka rengeteg rajongót gyűjtött maga köré.

Hirdetés

Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan vonzerő a táncjátékokban, ha előkerülnek egy buliban még azok is táncolni akarnak, akik a bálokban a sarokban ülnek és csendben kortyolgatnak.

Jelenleg ez a műfaj a legnépszerűbb azok körében, akik szeretnek játszani bulikban, bár néha-néha még a Guitar Hero vagy a Rock Band is előkerül. Még ha a gépek egyszerre csak négy táncost ismernek fel, nem baj, mert a mozdulatokat mindenki látja, bárki utánozhatja, így a játékosok száma gyakorlatilag korlátlan (bár erősen helyfüggő). Míg Kinecten a Dance Central széria, Wii-n már évek óta a Just Dance uralkodik, utóbbinak harmadik részével kapcsolatban derült most ki néhány érdekes és igencsak lenyűgöző adat.

Megtudhattuk, hogy az októberi megjelenés óta 8.4 millió játékost sikerült maga köré toboroznia, akik naponta összesen 9.4 millió percet játszanak, ez 17 évnyi táncot jelent megállás nélkül. A 8.4 millióban még nincsenek benne azok, akik nem rendelkeznek saját példánnyal, csak barátaiknál játszottak vele. Elképesztő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)