Hirdetés

Minden eddigi rekordot megdöntött az Arkham City demója

|

A mai nap megjelenő PC-s Batman: Arkham City első fél óráját bárki végigjátszhatja ingyen, Onlive-on keresztül.

Hirdetés

 

Az Onlive üzemeltetői boldogan jelentették be tegnap, hogy a néhány napja kikerült Batman: Arkham City demó verzióját minden eddiginél többen próbálták ki világszerte.

Pontos számokat ugyan nem mondott (ebből azért lehet arra következtetni, hogy az Onlive még nincs annyira elterjedve, hogy elég impozáns számokat produkáljon), de azért látszik hogy valami elindult és amennyiben megfelelő tartalommal csalogatják be a játékosokat, azok igenis vevő az új megoldásokra.

Mint ismeretes az Onlive szolgáltatásán keresztül fél órát játszhatunk a játékkal és ezután lehetőségünk lesz megvásárolni azt (értelemszerűen onnan folytathatjuk a játékot, ahol a demóban abbahagytuk). Próbáljátok ki ti is mielőtt megveszitek a játékot, garantáltan nem fogtok csalódni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)