Hirdetés

Milyen az, amikor felnőttek játszanak online játékokkal?

|

A világon sokfelé gondot okoz nem játékosoknak megérteni, milyen is az, amikor valaki felnőtt fejjel sokat játszik.

Hirdetés

Én is már többször hallottam azt az érvet, hogy "Dehát te már elmúltál XX éves, mit játszol ennyit?", Meg "Inkább kéne valami értelmeset csinálni, mint folyton játszani!".

Amellett, hogy természetesen fenntartom a jogot önmagamnak, hogy a saját szabadidőmet olyasmivel töltsem, ami nekem tetszik és arra, hogy játsszak, ha jólesik még nekem sem egyszerű néha elmagyarázni, felnőtt fejjel miért is jó játszani. Nem azért nehéz elmagyarázni, mert nem tudnám, hanem azért, mert sokan nem fogják fel, nem értik: aki nem ebben a közegben él, annak sokszor nehéz a mi létezésünket/világunkat felfogni. S talán az a rövid képregény sem fog sokat segíteni, amit ma a The Oatmeal blogon találtam, de számunkra tuti, hogy érthető.

Milyen is az, amikor felnőttek játszanak Online Játékokkal (figyelem, eredeti oldal, angolul)! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)