Hirdetés

1 milliárd dollár Xbox javításra

|

A jelek szerint az Xbox üzletág még egy ideig veszteséges marad a Microsoft számára. A konzolokra adott visszamenőleges garanciával most egymilliárd dollárral távolodnak el a céltól.

Hirdetés

A Microsoft bejelentette, hogy 1,05-1,15 milliárd dollárt különít el nyereségéből az Xbox 360-nál felmerülő gyártási hibák kijavítására, valamint a géphez nyújtott kibővített garanciaidő költségeinek fedezésére. Azok az ügyfelek, akiknek három piros villogó fény jelzi a hibát, három év garanciát kapnak visszamenőleg, a vásárlás dátumától számítva. A Microsoft kijavítja vagy kicseréli a készüléket, és a szállítási költségeket is fedezi. A vállalat visszafizeti a javítás költségeit azoknak az ügyfeleknek, akik saját költségükön csináltatták meg a konzolt.

Tovább a teljes cikkhez >>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)