Hirdetés

Microsoft Flight Simulator - a szépség nem megy a részletes mechanikák rovására

|

Az alkotók egy újabb fejlesztői naplóban mesélnek a játékról, ezúttal a pilótafülke kialakításának módjáról hallhatunk érdekességeket.

Hirdetés

Az internet még mindig nem tért magához a meglepetésből, amit a Microsoft Flight Simulator szemet kápráztató grafikája okozott. Az alkotók nem érik be ennyivel, ugyanis rendszeresen tesznek közzé videókat, amiben a játékról mesélnek; a legújabb ilyenben a pilótafülkét és az irányító felületek kidolgozottságára csorgathatjuk a nyálunkat. 

Hirdetés

Egyelőre nem kell attól tartanunk, hogy a látvány ilyen mértékű kidolgozása a mechanikák részletességének kidolgozásának rovására ment volna. A játékban található különböző gépek mindegyikénél nagy figyelmet fordítottak arra, hogy minden felület a lehető legvalósághűbb legyen, kezdve az analóg műszerektől, egészen a legmodernebb navigációs rendszerekig.

Az is kiderült, hogy az alkotók külön repülőutakon vettek részt, hogy tapasztalataikat felhasználhassák a fejlesztés során. Ebben a videóban mesélnek arról, hogy mi fogad majd minket, ha a pilótaülésbe huppanunk:

A Microsoft Flight Simulator valamikor jövő évben jelenik meg PC-re és Xbox One-ra. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)