Hirdetés

Metro 2033 - A gyűjtői változat tartalma

|

Extra fegyvert kapnak azok, akik a Metro 2033 gyűjtői kiadását választják

Hirdetés

A kiadók mindig is igyekeztek kedvében járni azoknak a játékosoknak, akik rajongásukból eredően inkább kacsintgatnak az extrákkal felvértezett gyűjtői kiadások felé, mintsem hogy megvegyék a „snassz" normál kiadást. Nézzük hát, mit is rejt a Metro 2033 gyűjtői kiadása!

Első ránézésre, de talán másodikra is kevéskének tűnhet eme felhozatal, hiszen például a BioShock 2 fémdobozos változatában bakelitlemezen kapjuk meg a játék zenéjét, hogy otthon is pontosan úgy recsegjen és szólaljon meg, mint ahogy a játékban hallható. Metro 2033 gyűjtői kiadásához ilyen nem jár, de helyette kapunk egy exkluzív, átalakítható automata shotgunt (ami persze ingame), valamint négy, az orosz festő Anton Grechko által festett és a Metro 2033 univerzuma által ihletett artworköt. A gyűjtői kiadás PC-re és Xbox-ra is egyaránt előrendelhető, és az utóbbit választók ajándékba kapnak még egy Metro 2033-témájú avatárt is Xbox Live-i önmaguknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)