Hirdetés

Metal Gear Solid 4 megjelenési dátum

|

Amit eddig tudunk a Metal Gear Solid 4-ről az úgy látszik nagyon jó lesz, és úgy tűnik az MGS ismét a húzóneve lehet a Sony konzoljának. Már csak a megjelenés van hátra, most erről kaptunk pár érdekes információt.

Hirdetés

A jelenlegi pletykák szerint ebben az évben még nem játszhatunk az új résszel és legkorábban is 2008 márciusában jelenik meg a program. Egyes értesülések szerint a megjelenés március 31-én esedékes, de több internetes áruház is úgy értesítette vásárlóit, hogy március 1-jén jelenik meg. Hogy kinek higgyünk azt nem tudni, az minden esetre biztos hogy a Playstation 3 tulajoknak még várni kell egy ideig míg új MGS-el játszhatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)