Hirdetés

Megvenné a Microsoft az EA-t?

|

Tőzsdepiaci pletykák jutottak fülünkbe, melyek szerint a Microsoft szemet vetett az egyik legnagyobb független kiadóra.

Hirdetés

New-York-i és londoni értesülések szerint a redmondi óriás felvásárolná a teljes Electronic Arts birodalmat.



Nem tudni, hogy a Nasdaq, illetve az FTSE kereskedői honnan szedték az információt, ám az tény, hogy tegnap villámgyorsan elterjedt a felvásárlás szándékáról szóló hír a világ két vezető tőzsdéjén. Ennek következményeként az Electronic Arts részvényei négy egész százalékot drágultak, s egészen 19,36 dollárig emelkedtek. A Microsoft részvényárfolyama sem maradt érintetlen, itt ugyanis 0,9 százalékos drágulást figyelhettek meg az érdeklődők, amivel a papíronkénti ár elérte a 26 dollárt.
A hírt egyelőre érdemes pletykaként kezelni, még akkor is, ha egy napra lázba hozta a tőzsdét. Megvárjuk türelmesen, míg sor kerül hivatalos közlemény formájában az értesülés megerősítésére, vagy cáfolására.



 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)