Hirdetés

Megvan, hogy mikor jelenhet meg az Xbox Series X

|

Kicsit sikerült leszűkíteni az új Xbox érkezésének időintervallumát.

Hirdetés

Azt már korábban kijelentette a Microsoft, hogy az Xbox Series X megjelenésére nem lesz hatással a járvány (a rá készülő játékokra persze lehet), de ahhoz nem kerültünk közelebb, hogy pontosan mikor számíthatunk az új masinára, pedig májusban lezajlott már egy bemutató

Hirdetés

Napra pontos megjelenési dátumot ezúttal sem kaptunk, viszont a mai Xbox Series X eseményt megelőzően érdekes dolgok történtek. Egyrészt a minap Amy Hood, a Microsoft ügyvezető alelnöke és pénzügyi vezetője a befektetőknek kijelentette, hogy tartják magukat a tervekhez és ősszel meg fog érkezni a Series X, méghozzá minden eddigi konzolénál nagyobb nyitófelhozatallal.

Ezt a bloomberges Dina Bass tovább konkretizálta, elmondása alapján rákérdezett Hoodnál és novemberre datálják a rajtot. Ezzel a Microsoft tartja magát a brand mintájához, hiszen a legelső Xbox november 15-én, az Xbox 360 és az Xbox One pedig november 22-én debütált az Egyesült Államokban. Jó eséllyel tehát november második felében meg fog jelenni az új konzol, és ha a Ubisoftnak is jót akarnak, november 17-ére, az Assassin's Creed Valhalla megjelenése napjára időzítik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)