Hirdetés

Megvan a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatásának hivatalos címe és megjelenési időszaka?

|

Sanszos, hogy idén már nem jelenik meg a Respawn Entertainment játékának folytatása.

Hirdetés

Tény, hogy folytatódni fog a Star Wars Jedi: Fallen Order története, de a rengeteg pletyka ellenére az Electronic Arts továbbra sem sieti el a második rész leleplezését, habár elképzelhető, hogy erre végre hamarosan sor kerül.

A VentureBeat videojátékos fronton jól értesült munkatársa, Jeff Grubb úgy véli, hogy a folytatás ki fogja hagyni az előző konzolgenerációt, ám időközben megint visszatért a témához, minek következtében talán mi is okosabbak lettünk egy kicsit.

Hirdetés

A korábbi értesülések óta lefutott egy újabb Giant Bomb podcast, amely során Grubb jól érzékelhető módon erősítette meg, hogy az egyik nézője kitalálta a Fallen Order folytatásának címét. A szóban forgó illető a Star Wars Jedi: Survivor nevet dobta be a közösbe, amire ez volt a műsorvezető reakciója:

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Persze ez sem hivatalos infó, de Grubb értesüléseit általában érdemes az átlagosnál picit komolyabban venni. Régebben egyébként beszélt arról is, hogy a játék már nem jelenik meg idén, hanem csak valamikor jövőre lesz esedékes a nagy nap, de egy másik tweetben nemrég pontosított az infón, és elárulta, hogy februárban vagy márciusban érkezhet meg a Respawn újdonsága.

Remélhetőleg a hamarosan rajtoló Star Wars Celebrationön már Cal Kestis is kap egy kis figyelmet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)