Hirdetés

Megvan a 2016-os Tokyo Game Show időpontja

|

Alig ért véget az idei expó, a szervezők máris bejelentették a jövő évi buli időpontját.

Hirdetés

A Tokyo Game Show egy kifejezetten fontos gamer rendezvény, ahol elsősorban az ázsiában készülő újdonságokról hallhatunk, legyen szó konzolokról vagy játékokról. Idén szeptember 17-20 zajlott a móka, jövőre pár nappal előrehozzák az egész rendezvényt.

A Tokyo Game Show 2016 szepmteber 15-18 közt kerül megrendezésre, és csak remélni tudjuk, hogy legalább olyan jó lesz, mint az idei. A tegnap bezárt show egyébként minden idők második leglátogatottabb TGS-e volt, 268.446 ember vett rajta részt, így alig maradt el a 2013-as rekordtól, amikor 270.197 látogatót számláltak.

A legnépszerűbb nap nyilván a mindenki számára nyílt vasárnap volt, amikor több mint 112 ezer ember fordult meg a helyszínen. Összesen 480 kiállító standjait nézhették meg a látogatók, akiket a legjobban a különböző indie játékok és a virtuális valóság érdekelt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)