Hirdetés

Megtalálták a három piros LED probléma okát?

|

Az Xbox 360 tulajdonos világszerte rettegnek a ”halál piros körének” is becézett problémától. Most úgy tűnik, a hiba okára sikerül fényt deríteni.

Hirdetés

A Microsoft ugyan tett lépéseket az ügyben, de eddig senki sem tudta igazán mi a probléma kiváltója. Interneten terjengő pletykák szerint a problémát a hosszabbítókba épített és külön kapható túl áram védő szerkezetek okozzák. Ezek a szerkezetek az elektromos hálózatokban fellépő ingadozások, és egyéb elektromos baleseti ingadozások ellen óvják meg elektromos gépeinket. Az Xbox esetében azonban úgy tűnik pont ez váltja ki a problémát, ugyanis a konzol nem tudja kezelni ezeket a változásokat az elektromos hálózatban, és így belső elektromos sérülésnek tesszük ki konzolunk. A felmérések szerint a halott konzolok 90%-ánál alkalmaztak valamilyen túl áram ellen védő módszert, így aki teheti, egyelőre ne dugja konzolját ilyen szerkezetbe, vagy ezzel ellátott hosszabbítóba.

 

lock2.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)