Hirdetés

Megszerezhetetlen Left 4 Dead kitüntetések?

|

A Left 4 Dead megjelenése után még mindig találhatunk olyan kitüntetéseket, melyeket senkinek sem sikerült megszerezni.

Hirdetés

Tisztelt GameStar olvasók és Left 4 Dead rajongók! Hirtelen ötlettől vezérelve játékra invitálunk benneteket, nyereményként sajnos nem tudunk egyebet felajánlani, mint világszerte fertőző webkettő nyújtotta dicsőségeket. Ha nézegettétek a Left 4 Dead asztali rendszereken megszerezhető kitüntetéseinek százalékos eloszlását behabzsolás szerint rendezve észrevehettétek, hogy két dicsőségtáblára felszúrható kitüntetést eddig egyetlen felhasználó sem tudott bekebelezni. Eddig is tudtuk, hogy a Valve szakmai stábja folyamatosan figyelemmel követi felhasználói Steam rendszer korlátai közé beerőszakolt tevékenységeit, de ennél többet szeretnének. Szerencsére a Left 4 Dead megszerezhető kitüntetéseinek vizsgálatához nem szükséges magunkat hi-tech ketyerékre kötni, elég elgőzösíteni böngészőnket. Hölgyeim és Uraim, kérünk mindenkit, hogy nemzetünk játékosai tenyereljenek rá elsőként az árválkodó díjakra. Első feladat: fertőzöttként vadásszunk le egy olyan túlélőt, aki belépett majd elhagyta a biztonságos zónát. Második feladat: daraboljunk fel összesen 53.595 zombit. Hajrá-hajrá-hajrá-hajrá, hajrá!

Ha valaki megszerezte a két hiányzó kitüntetést jelentkezzen a fórumban bizonyítékokkal együtt!

l4dachi.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)