Hirdetés

Megjött a Death Stranding PC-s változatának utolsó trailere

|

Mindenki készülhet a végtelen gyaloglásra Hideo Kojima világában: ma délután kezdődik a meló.

Hirdetés

A Death Stranding, a tavalyi év legjobb futárszimulátora órákon belül PC-n is elérhető lesz. Hideo Kojima agyszüleménye az új megjelenéssel nem hoz túl sok újdonságot, de az erősebb gépek gyönyörű részletességgel fogják elénk tárni a világot, pláne az ultra wide felbontás és a magas fps szám támogatásának köszönhetően.

Hirdetés

A játék egyébként egy pusztulás szélén álló világban játszódik, ahol a futároknak kifejezetten fontos szerepük van az emberek mindennapi életében. Mi is egy ilyen szállítót, Sam Bridges-t alakítjuk, akinek rendszeresen át kell kelnie veszélyes terepeken, ahhoz, hogy mások biztonságban létezhessenek a Death Stranding sújtotta világban.

A játékról egy fokkal részletesebben mesél a PC-s megjelenést hirdető launch trailer:

A Death Stranding PC-re ma, tehát 2020. július 14-én fog megjelenni, pontosan 16:00-kor. Ha nem vagytok biztosak abban, hogy kell-e ez nektek, akkor olvassátok át tesztünket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)