Hirdetés

Megbízhatóbb NVIDIA GeForce 8600 GT eredmények

|

Három nappal ezelőtt szerepelt a hírek között az NVIDIA GeForce 8600 GT kártyának teszteredménye, ami sajnos elég kétséges forrásból származott, ám a mai napon már a The Inquirer lap által publikált 3DMark eredményekről számolhatunk be.

Hirdetés

A megbízhatóbb forrásból érkezett pontszámok igen bíztatóak. A Core2Duo processzorral szerelt rendszerben az NVIDIA GeForce 8600 GT, a 8600 GTS, valamint a 8500 GT kártyákat vizsgálták 3DMark03, 3DMark05 és 3DMark06 programokkal. A pontszámok alapján a 8600 GT tökéletes befektetés lesz a játékgépet építő felhasználóknak, így aránylag kevés pénzből is kellően erős gépet lehet majd összerakni a megjelenés után, de a 8600 GTS is tartogat még meglepetéseket, amit a jó árazás még kelendőbb hardverré tehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)